Reippailuhallissa pompitaan, kiipeillään, lasketaan ja riehutaan

Huimalan Reippailuhalli tarjoaa lapsille lähes 4 000 neliötä hauskaa reippailua. Täältä löydät huimasti erilaisia välineitä peleihin ja leikkeihin. Pompittuasi pari tuntia trampoliineilla, kiipeiltyäsi seikkailulabyrintissa tai pelailtuasi eri pelejä pallokentällä punottavat poskesi takuulla.

Silloin onkin välillä hyvä huilata sähköautoradallamme jalka kaasulla. Ja lapsi nauttii varmasti eniten, kun vanhemmatkin istuvat auton kyytiin.

Ravintolassamme voit herkutella, tankata hitusen uusiin reippailuhetkiin tai nauttia ravitsevan ruoka-annoksen.

Hauska tekee hyvää

Reippailuhallissa on itse tekemisen meininki ja reippailuvalinta on täysin omakohtainen. Kilpailupaineita ei hallissa koeta, vaan lapset pääsevät haastamaan leikin kautta lähinnä itsensä.

Huimalan leikkivälineet on valikoitu siten, että ne kehittävät lapsen motorisia taitoja monipuolisesti, kuitenkin tämän itsensä täysin huomaamatta ja hauskuuden voimalla.

Hinnat:
Aikuiset veloituksetta
Lapset yli 3 v. 16 €
Lapset alle 3 v. 10 €
Lapset alle 1 v. veloituksetta

Katso kaikki hinnat hinnastostamme.

Osta lippu verkkokaupasta

Reippailulippu on pääsylippu Huimalaan. Reippailulipulla pääset liikkumaan vapaasti kaikkialla Huimalassa ja lähes kaikki aktiviteetit ovat käytettävissä. Autoratamme autot toimivat 1€ arvoisilla poleteilla tai euron kolikoilla. Reippailulipun lisäksi Huimalassa on myytävänä Kiipeilykulman ranneke. Ranneketta tarvitaan ainoastaan kiipeilyaktiviteetteihin (köysiseikkailu, vaijeriliu´ut, liitorata, kiipeilyseinät sekä vapaapudotus). Kiipeilykulman ranneke sisältää Huimalan reippailulipun.

Muistattehan noudattaa Reippailuhallissa Huimalan pelisääntöjä.

 

 

Ilmakiekkopeli on hauska tapa viettää Huimalassa aikaa
Huimalan liukumäki tarjoaa huimat vauhdit

Huimalan reippailuhallissa saa juosta ja liikkua
Liikunnan Riemua Huimalassa